Mediat

Kuntalehti on poliittisesti sitoutumaton, riippumatonta journalismia tuottava ammattilehti ja uutispalvelu. Se kertoo kuntien ja kuntiin liittyvän päätöksenteon taustoista, keskeisistä vaikuttajista sekä alan ilmiöistä. Kuntalehti on Aikakausmedian jäsen.

Kuntalehti ilmestyy tilaajille printtinä 12 kertaa vuodessa. Kuntalehti.fi-verkkopalveluun tuotetaan päivittäinen uutisvirta. Viikottainen uutiskirje koostaa tärkeimmät aiheet sähköpostiin.

Tilaa lehti
Tutustu ilmoitusmahdollisuuksiin
Tilaa uutiskirje

Kuntatekniikka on ammattilehti, joka tarjoaa asiantuntijasisältöjä teknisen toimen päättäjille, tekijöille ja yhteistyökumppaneille. Lehti käsittelee mm. kiertotaloutta, ilmastoviisautta, kuntainfraa ja digitalisaatiota kuntien näkökulmasta. Kuntatekniikka ilmestyy printtinä kuusi kertaa vuodessa, verkossa päivittäisenä uutisvirtana sekä sähköpostiin viikoittain ilmestyvänä uutiskirjeenä.

Tilaa lehti
Tutustu ilmoitusmahdollisuuksiin
Tilaa uutiskirje

Kunta.tv tuottaa ja tarjoaa monipuolisesti videosisältöjä kuntapäättäjille ja luottamushenkilöille.

Kunta.tv:n palvelutarjonta kattaa sisällöt kokoavan videosivuston sekä suorat streamaukset ajankohtaisista tapahtumista ja koulutuksista, lyhyet esittelyvideot sekä videoblogit. Kunta.tv tuottaa myös journalistisia sisältöjä yhteistyössä Kuntalehden ja Kuntatekniikan kanssa.

Tutustu Kunta.tv:n yhteistyömahdollisuuksiin
Tilaa markkinointikirje