Kuntamarkkinat on perinteisesti live-tapahtuma Kuntatalolla Helsingissä, jonne kahden päivän aikana kokoontuu noin 7 000 vierailijaa. Palveluitaan heille esittelee noin 200 näytteilleasettajaa. Seminaareja ja tietoiskuja tapahtumassa on tarjolla noin 300.

Vuosittain syyskuussa järjestettävä tapahtuma oli vuonna 2021 järjestyksessään 28. ja se pidettiin nyt toista kertaa kokonaan verkossa pandemiatilanteesta johtuen. Ilmoittautuneita osallistujia oli yli 6 000. Lisäksi tuhannet yksittäiset henkilöt seurasivat avoimia lähetyksiä verkossa. Seminaareja ja tietoiskuja järjestettiin noin 300, joista 109 lähetettiin suorina lähetyksinä kahden päivän aikana Kuntatalolta. Kumppaneita verkkotapahtumassa oli 78.

Seuraavan kerran Kuntamarkkinat järjestetään 14.-15.9.2022 Kuntatalolla.

Kuntamarkkinat järjestävät Kuntalehti ja Kuntaliitto yhteistyössä.

Tutustu tapahtumaan


Verkossa järjestettävä KuntatekniikkaLIVE kokoaa yhteen teknisen toimen ammattilaiset, päätöksentekijät ja palveluntarjoajat. KuntatekniikkaLIVEssä käydään mielenkiintoisia keskusteluja kunkin lähetyksen teeman ympäriltä sekä kerrotaan mahdollisuuksista ja haasteista kuntatekniikan alalla. Kumppanit esittelevät omissa puheenvuoroissaan palveluitaan ja uutuuksiaan case-esimerkkien avulla.

Katso KuntatekniikkaLIVEn tallenteita

Kuntatekniikan päivät kokoaa vuosittain kuntatekniikan ammattilaiset kolmepäiväiseen ajankohtaistapahtumaan eri puolille Suomea. Vuoden 2022 tapahtuma järjestetään Porissa 8.-10.2022. Kuntatekniikan päiviä järjestää Suomen kuntatekniikan yhdistys SKTY yhteistyössä Kuntatekniikka-lehden kanssa.

Lue lisää tapahtumasta


Hybriditapahtumat Kuntatalolla

Avullamme järjestät toimivan hybriditapahtuman, joka voi koostua useasta yhtäaikaisesta suorasta lähetyksestä. Katsojat ovat streamien äärellä, puhujat Kuntatalolla tai etänä. Kuntatalolla on tapahtuman järjestämiseen tarvittavat laadukkaat kokoustilat sekä streamaus- ja ravintolapalvelut. Paikan päälle on helppo tulla. Kuntatalon ravintola- ja kokouspalvelut tuottaa Dylan Linjat..

Ota yhteyttä ja kysy lisää


Vuosien 2018 – 2020 aikana konseptoidun ja järjestetyn kokeilevan Klash-haastekilpailun tavoitteena oli löytää uudenlaisia ratkaisuja kuntien määrittelemiin ongelmiin. Kilpailu tarjosi sekä kunnille että osallistuville tiimeille mahdollisuuden kehittää yhteistyössä innovatiivisia ratkaisuja koko kuntakentän hyödynnettäväksi.

Klash-haastekilpailun järjesti Suomen Kuntaliitto. KL-Kustannus vastasi kilpailuprojektin toteuttamisesta yhteistyökumppaneina Kuntarahoitus, Keva, KL-Kuntahankinnat sekä FCG.

Tutustu Klashiin