Vuosittain syyskuussa järjestettävä tapahtuma oli vuonna 2022 järjestyksessään 29. Kuntamarkkinat kokosi Kuntatalolle noin 6 000 vierailijaa ja lisäksi verkossa oli 1 200 osallistujaa. Paikan päällä Kuntatalolla tuotteitaan ja palveluitaan esitteli 150 kumppania. Seminaareja ja tietoiskuja tapahtumassa oli tarjolla 350. Kahtena edellisenä vuotena julkisen hallinnon suurin vuosittainen foorumi järjestettiin kokonaan verkossa.

Seuraavan kerran Kuntamarkkinat järjestetään 13.-14.9.2023 Kuntatalolla.

Kuntamarkkinat järjestävät Kuntalehti ja Kuntaliitto yhteistyössä.

Tutustu tapahtumaan


Verkossa järjestettävä KuntatekniikkaLIVE kokoaa yhteen teknisen toimen ammattilaiset, päätöksentekijät ja palveluntarjoajat. KuntatekniikkaLIVEssä käydään mielenkiintoisia keskusteluja kunkin lähetyksen teeman ympäriltä sekä kerrotaan mahdollisuuksista ja haasteista kuntatekniikan alalla. Kumppanit esittelevät omissa puheenvuoroissaan palveluitaan ja uutuuksiaan case-esimerkkien avulla.

Katso KuntatekniikkaLIVEn tallenteita

Kuntatekniikan päivät kokoaa vuosittain kuntatekniikan ammattilaiset kolmepäiväiseen ajankohtaistapahtumaan eri puolille Suomea. Vuoden 2022 tapahtuma järjestetään Porissa 8.-10.2022. Kuntatekniikan päiviä järjestää Suomen kuntatekniikan yhdistys SKTY yhteistyössä Kuntatekniikka-lehden kanssa.

Lue lisää tapahtumasta


Hybriditapahtumat Kuntatalolla

Avullamme järjestät toimivan hybriditapahtuman, joka voi koostua useasta yhtäaikaisesta suorasta lähetyksestä. Katsojat ovat streamien äärellä, puhujat Kuntatalolla tai etänä. Kuntatalolla on tapahtuman järjestämiseen tarvittavat laadukkaat kokoustilat sekä streamaus- ja ravintolapalvelut. Paikan päälle on helppo tulla. Kuntatalon ravintola- ja kokouspalvelut tuottaa Dylan Linjat..

Ota yhteyttä ja kysy lisää


Vuosien 2018 – 2020 aikana konseptoidun ja järjestetyn kokeilevan Klash-haastekilpailun tavoitteena oli löytää uudenlaisia ratkaisuja kuntien määrittelemiin ongelmiin. Kilpailu tarjosi sekä kunnille että osallistuville tiimeille mahdollisuuden kehittää yhteistyössä innovatiivisia ratkaisuja koko kuntakentän hyödynnettäväksi.

Klash-haastekilpailun järjesti Suomen Kuntaliitto. KL-Kustannus vastasi kilpailuprojektin toteuttamisesta yhteistyökumppaneina Kuntarahoitus, Keva, KL-Kuntahankinnat sekä FCG.

Tutustu Klashiin